Stella van Houten

Ik ben vanuit mijn studie-stage begonnen met werken op een reclamebureau, waar ik 12 jaar met veel plezier heb gewerkt. Daarna heb ik een opleiding voor fotografie gevolgd en heb zo’n 9 jaar professioneel gefotografeerd. Tussendoor ben ik mijn toenmalige partner gaan helpen in de keukenshowroom, toen hij die kon overnemen van zijn werkgever en heb de fotografie als freelancer er bij gedaan.

In de tussentijd ben ik toen ook begonnen met het volgen van Reiki opleidingen. Het bleek dat ik veel en makkelijk kon voelen en aansturen. De opleidingen Reiki 1 en Reiki 2 heb ik gevolgd en heb daar een aantal jaar mensen mee behandeld. Totdat ik in aanraking kwam met deze Energie Therapie. Waaruit bleek dat er nog veel meer en op specifieke wijze te behandelen is met energie en kristallen. Ik heb toen een opleiding gevolgd bij Dhr. Vierhout, die deze behandelswijze verder heeft ontwikkeld en leer nog steeds door om “up to date” te blijven.

Ik ben begonnen met behandelingen vanuit huis. Maar al snel werd de woonkamer de wachtkamer en ben ik vanuit een praktijkruimte gaan behandelen. Ik kreeg het zo druk, dat ik het niet meer kon combineren met mijn andere werkzaamheden in de keukenshowroom, dat ik besloot officieel geheel voor mezelf te gaan beginnen als Energie Therapeute. Waar ik tot op de dag van vandaag nog iedere dag van geniet! Ik vind het heel fijn om mensen te kunnen helpen, maakt niet uit met wat voor een “klachten”.

Ook heb ik in de tussentijd een opleiding tot ademcoach afgerond. Omdat ik tijdens de behandelingen merkte dat een hoop mensen verkeerd ademen, wat best veel klachten kan geven op allerlei delen in het lijf.

Ook school ik mezelf nog steeds bij, met zelfstudie en het volgen van andere, nieuwe opleidingen, cursussen en workshops. De opleidingen die ik tot nu toe heb afgerond zijn:

  • Reiki eerste graad (2008)
  • Reiki tweede graad (2009)
  • Proffesional Energie Therapist (2013)
  • Ademcoach opleiding (2015)
  • Sjamanisme opleiding (2016)
  • Mediumschap (2016)
  • Ontmoeting met je gidsen (2016)

Meer informatie?

Wil je meer weten, neem dan contact met mij op.

Stella van Houten
Tel. 06 – 27 25 64 02