Behandelwijze

Tijdens een behandeling ligt u gewoon in kleding op de behandeltafel.
Verder hoeft u niets mee te nemen.

Eerste behandeling

Om de frequenties/het lichaam goed aan te kunnen sturen, zullen de hoofdchakra’s (hoofd energiepunten) in balans moeten zijn, pas dan zal de energiestroom door het lichaam goed functioneren. De chakra’s kunnen zich verplaatsen door allerlei dingen, die grote impact hebben en ons dus heel erg raken, maar zeker ook door spanning en stress. Ook kunnen ze verkleuren, beschadigen, te veel open staan of sluiten. Bij de eerste behandeling worden de Chakra’s als eerste gecheckt en weer in balans gebracht.

Tweede Behandeling

Bij de tweede behandeling wordt gekeken of het lichaam in staat is geweest de balans vast te houden. Is dat niet het geval, wordt het hersteld en eventueel de chakra’s (energiepunten) tijdelijk “vast” gezet, om het lichaam weer aan te leren, te laten voelen hoe het hoort te zitten. Als het lichaam de chakra’s eenmaal weer goed heeft opgepakt, worden ze weer “los” gehaald en zal het lichaam ze op de juiste plek vasthouden. Vaak als de chakra’s weer op hun plek blijven zitten, is het lichaam in staat bepaalde aandoeningen weer zelf op te lossen en verlichten of verdwijnen er zelfs al pijn en klachten.
Tijdens de tweede behandeling wordt er ook gericht behandeld/aangestuurd vanuit de energie op de specifieke klacht(en).

Vervolgbehandelingen

Vervolgbehandelingen zijn verschillend van duur en behandelwijze, maar liggen ongeveer tussen de 30 en 40 minuten. Dit heeft te maken met de klacht en hoe snel het lichaam in staat is zijn balans en herstelproces op te pakken. Dat zal voor iedereen anders zijn, omdat elk persoon/lichaam op z’n eigen wijze reageert op de behandelingen.

Meer informatie?

Wil je meer weten, neem dan contact met mij op.

Stella van Houten
Tel. 06 – 27 25 64 02