Ervaringen en recensies

Een ontzettend fijne ervaring. Tijdens mijn behandeling ( chemotherapie) heb ik veel aan de sessies met Stella gehad. Ze heeft mij erg goed leren om gaan met stress en bracht mijn geest en lichaam goed in balans. Daarnaast is ze een ontzettende lieve vrouw.

Lisanne van der Vlugt
Ik ben in 2012 geopereerd aan een hernia en bleef daarna maar last van een slapend scheenbeen houden. Na enkele keren in het ziekenhuis geweest te zijn om dit euvel te verhelpen, wat niet lukte, heb ik me tot Stella gewend om haar te vragen of zij dit eventueel kon verhelpen. Na enkele behandelingen heb ik het gevoel in mijn scheenbeen zo goed als helemaal weer terug. Ook train ik altijd voor de vierdaagse van Nijmegen. Opeens kreeg ik last van mijn darmen, stekende pijn in de darmen en dat was 1 week voor de vierdaagse. Ik in paniek Stella gebeld of ik zo gauw mogelijk kon komen want wou de vierdaagse lopen. Na twee behandelingen was ik de pijn kwijt en kon de vierdaagse met gemak lopen.
Theo van der Vlugt
Ben een jaar lang behandeld door een fysiotherapeut, voor een frozen schoulder, maar zonder het gewenste resultaat. Stella was mijn laatste hoop, met wel het gewenste resultaat, al na een paar behandelingen.
Coby van Houten
Energie Therapie Noordwijk. Een plek waar je binnenkomt en het je gelijk al rust geeft. Ik voel me heel goed in balans en ervaar ook het verschil in de manier waarop ik nu in de wereld sta. Het heeft ook de balans tussen lichaam en geest veel sterker gemaakt, waardoor ik me sterker voel in situaties waar ik me voorheen door uit het veld kon laten slaan, dat zal nu niet zo snel gebeuren. Ook mijn rug, nek, hoofdpijn zijn aanzienlijk verbeterd. Ik kom nu zo ongeveer eens per twee maanden en dat gaat heel goed, maar als er eerder iets is kun je altijd bellen voor een vervroegde afspraak.
Esther van Weijzen
Hoi Stella, Ik ben nog steeds verlost (volgens mij was jouw laatste behandeling alweer zo’n 6 maanden geleden) van mijn slechte stoelgang. Ik heb hier meer dan 20 jaar last van gehad. Niet naar de toilet kunnen, buikkrampen, aambeien. Na nog geen 5 behandelingen van jou (en ik begrijp je aanpak zo langzamerhand een beetje omdat ik me er steeds meer in verdiep) ben ik verlost van deze decennia lange erg vervelende lichamelijke klachten. Zelfs na het ‘slechte’ eten van de Kerstdagen heb ik geen last gehad. Mijn man die hoogleraar (van het traditionele soort 🙂 is in de medische sector is ook erg onder de indruk. En hij ziet gelukkig dat er steeds meer onderzoek en aandacht komt voor de meer psycho somatische aspecten van ziekten. Elke keer blijkt weer uit wetenschappelijk onderzoek hoe de geest juist een enorme invloed heeft op het lichaam. Veel meer dan we willen aannemen in de westerse wereld. Kijkend naar de oosterse geneeskunst, hebben we veel van hen te leren. Kortom: ik ben heel heel blij dat je mij erg geholpen hebt. En wat ik ook erg fijn vindt, is dat jij zelf rustig, in balans, gecentreerd, liefdevol en down to earth je werk doet. Petje af! Veel wijsheid en succes met alles.Ps: met Helder (m’n dochter) gaat het ook goed. Haar buikpijn is heel veel minder. Dus ook zij is blij met je.
Yolanda Eijgenstein
Een longontsteking zorgde er voor dat mijn conditie behoorlijk achteruit was gegaan. Al na een enkele sessie bij Stella voelde ik verbetering van mijn energie niveau. En kon ik heel snel weer aan het werk.Ook kon ik al maanden mijn favoriete hobby, zingen, niet meer goed uitvoeren. Er leek iets op mijn stembanden te zitten wat er voor zorgde dat ik de noten niet allemaal kon zingen (stembreuk). Na een behandeling van Stella voelde ik na een paar dagen al een verlichting en kwam mijn stem langzamerhand weer terug. Nu kan ik weer lekker ‘vrij’ zingen.
Josee van Keulen
Na een aantal jaren met een slecht energie niveau te tobben, ben ik bij Stella terecht gekomen. Na een aantal behandelingen voelde ik al verbeteringen. Met name na de sjamanistische behandeling, heb ik de grootste verandering gevoeld, dat ik weer meer drive heb. Ook mijn jaren lange lies blessure is hersteld.
Nicole Buurman
Toen mijn dochter een wat lastige periode had op de middelbare school heeft ze n aantal behandelingen gehad bij Stella. Hierdoor voelde ze weer wie ze zelf was en dat gaf haar het zelfvertrouwen wat ze nodig had in het dagelijks leven. Een hele prettige ervaring voor haar maar ook voor ons als ouders. Dus Stella enorm bedankt.
Sandra van den Bosch
Er was een periode dat ik absoluut niet lekker in mijn vel zat. Stress op werk, zorgen om gezondheid van mijn kinderen, lichamelijke ongemakken. Een vriend attendeerde mij op Energie Therapie Noordwijk van Stella van Houten. Hij vertelde over meerdere positieve ervaringen. Om een lang verhaal kort te maken… Wat een geweldige ervaring. Stella gaf me meteen een gevoel van welkom en veiligheid. Al na de eerste behandeling voelde ik een positief resultaat. Ik voelde me opgelucht, vrij en blij, en ook mijn lichamelijke klachten werden minder. Na 3 behandelingen voelde ik me weer helemaal top. Daarom heb ik ook mijn echtgenoot, kinderen, schoonzoon en een kleinkind naar Stella verwezen. Ook zij waren als herboren na haar behandeling. Kortom, ik kan Stella van Houten van harte aanbevelen.
Andrea Bothe

Dank je wel Stella voor de prettige behandelingen. Stella neemt alle tijd voor je en stelt je op je gemak. Laat je niet vaker komen dan nodig is, Top!

Paula vd Zwet
Mijn dochter kampte met grote slaapproblemen wat er voor zorgde dat ze lichamelijk zwak werd: vermagering, altijd verkouden, maar ook veel onrust in haar hoofd. Na een aantal sessies bij Stella is zij weer een gezond meisje met heldere ogen en een groter zelfvertrouwen. Heerlijk!
Josee van Keulen
Mijn man, Kees Schuiling 68 jaar, heeft op 2 september 2016 het topje van zijn linkerwijsvinger bekneld tussen de autodeur. Het topje lag er af en kon er niet meer aangezet worden. Na behandeling in het ziekenhuis toch wel erge pijn, die niet verdween. Op 29 september hebben we Stella een foto gestuurd van de vinger en van hemzelf. Hij moest een half uur rustig gaan zitten. Stella heeft hem in die tijd behandeld tegen de pijn en voor aangroei van de nagel. Hij kreeg de eerste twee dagen erna toch wel hevigere pijn, dat bleek te komen doordat de cellen versneld herstelden. Daarna is de pijn eruit gegaan en is het heel snel gaan genezen met weer een kleine nagel er op. Je ziet het bijna niet meer.
Ada Schuiling
Stella, Je hebt me in het afgelopen jaar zo enorm geholpen. Niet alleen heb je me van m’n rugpijn afgeholpen, je hebt me ook m’n energie terug gegeven.
Dat zorgt er voor dat ik geen dag op m’n werk mis, en dat ik geen andere medische zorg nodig heb om m’n drukke baan aan te kunnen. Ook werd ik heel vaak halverwege de nacht wakker, en kwam dan niet meer in slaap, wat resulteerde in erg korte nachten en weinig energie. Je hebt me geholpen met ademhalings oefeningen, waardoor ik nu meteen weer in slaap val, als ik ’s nachts even wakker word. Wat weer zorgt voor een normale nachtrust. Het is niet meer dan logisch dat jouw behandelingen door de zorgverzekeraars in het vergoedingenpakket worden opgenomen. Ik kom gauw weer een keer bij je langs.
Ger Oostermeijer
Ik had al jarenlang last van mijn knie. Na het eerste bezoek aan Energie Therapie Noordwijk bij Stella van Houten was de pijn al minder, na de derde behandeling was de pijn bijna verdwenen. Wat een verschil met de situatie voor de behandeling. Een jaar later kreeg ik longontsteking. Na de kuur van de dokter wilde de longontsteking maar niet verdwijnen : kortademig en veel hoesten. Volgens de dokter moest het slijten. Na 1 behandeling voorspelde Stella dat de hevigheid de eerste twee dagen toe zou nemen en dat het daarna beter met me zou gaan. En zo geschiedde, na het bezoek en twee dagen was ik eindelijk van m’n longontsteking af.
Laurens Mouter
Mijn ervaring met de Energie Therapie was een volkomen onbekende therapie. Het deed me goed dat er geen achteruitgang meer was van mijn klachten, tijdens je behandeling. En dit gaat nu nog steeds goed. De chakra’s waren niet altijd op z’n plaats, maar het hielp allemaal wel.
Anneke Oudshoorn

Ik ging naar Stella omdat ik mij gestresst en niet lekker in mijn vel voelde zitten. Ik kon geen rust vinden en dat uitte zich door hoofdpijn, moe en zeer onrustig in mijn lijf. Na de behandelingen voelde ik mij weer lekker in mijn vel, maar vooral rustig en ontspannen. Kon dingen veel makkelijker loslaten. Ik voel mij nu in balans. Ook heb ik last van mijn nek (scheve nekwervel). Na behandeling was de pijn weg en niet meer duizelig! Fantastisch!!!

Marja vd Burg

Na wat klachten bij Stella terecht gekomen. De behandelingen als zeer prettig ervaren en zeker verbetering gezien. Aardige vrouw overigens.

Bob vd Vlugt

Door jouw behandelingen zijn mijn nek –en schouderklachten verminderd. Dit geldt tevens voor de behandeling van mijn blessure aan mijn hamstring. Ik ben daar zeer bij gebaat en voorkomt verdere medische zorg.

Kees vd Vlugt

Door jouw behandelingen wordt het lichaam gestimuleerd om sneller te herstellen van lichamelijke ongemakken. Van mijn gekneusde ribben heb ik minder pijn gehad na jouw behandelingen. En Ik ben door jouw behandelingen vrij van allerlei klachten die ik al langere tijd had.

Lenie vd Vlugt
Stella heeft me geholpen toen ik niet zo lekker in me vel zat door de scheiding van mijn ouders. Ik kon haar alles vertellen en ze hielp me weer lekker in mijn vel te zitten. Toen ik dat weer zat, heeft ze me geholpen aan mijn been. Met een klacht/blessure die normaal een paar maanden zou duren om te helen. Maar door Stella was ik er in minder dan 1 maand vanaf.
Tijn Hulsebosch
Door jouw behandelingen heeft onze zoon Koos minder spanningen in zijn lichaam. Dit komt ook mede door jouw ademhalingstherapie waardoor hij beter zijn epilepsieaanvallen kan opvangen. Tevens heeft hij baat bij jouw behandelingen bij het herstel van verwondingen.
Kees en Lenie vd Vlugt
Onze zoon van 9 jaar oud ging door een moeilijke tijd heen. De diagnose zware dyslexie was vast gesteld. Uiteraard wil iedereen hem helpen met de “juiste” lesstof. Met de goede bedoelingen, maar de acceptatie dat hij anders moest leren en heel veel moest oefenen was de grootste “last” van onze zoon. Er ging heel wat om in zijn koppie en hij stond hierdoor heel negatief in het leven. Wilde niet meer naar school, niet meer afspreken met vriendjes. Soms zo erg dat hij het leven niet meer zag zitten. Na een aantal keer Energie Therapie bij Stella is de “knop” om gegaan. Wij kregen ons vrolijke zoon weer terug. Ook al blijft het met dyslexie nog lastig op school.
Sandra van Reeuwijk
Mijn ervaringen bij jouw Energie Therapie waren voor mij verbluffend. Je behandelde mij voor drie blessures waar de artsen geen raad mee wisten…. Een whiplash, een langdurige schouderblessure en een zenuwpijn in mijn bovenbeen, je hebt ze allemaal met jouw therapie behandeld en ze alle 3 weg behandeld.
Jan van der Voet

Stella luistert goed en voelt perfect aan wat ze moet doen. Een psychologisch praatje kan ze ook uitstekend. Het belangrijkste is natuurlijk het resultaat, dat zij zeker behaald. Heerlijke therapie, fijne behandelingsruimte en prachtige vrouw ☆

Kathelijne Lammerse

Ik vond het fijn en rustgevend om door je behandeld te worden. Wat ik vooral merkte met het terugzetten van de chakra’s, was dat ik me een stuk minder vermoeid voelde.

Evelyn Kooij
Onwijs lieve en open vrouw. Na een aantal behandeling al duidelijk verschil met het begin. Al met al, zeker een aanrader!!
Romy Duivenvoorden
Ik ben door Stella v. Houten behandeld na een operatie. Ik knapte maar niet op en bleef doodmoe en had slaapproblemen. Stella heeft mij behandeld en “gereset” zoals dat heet en ik voelde me merkbaar beter na een paar behandelingen, het werkt echt.
Marlies Vahrmeijer
Het ziekenhuis versteld laten staan. Na de bestraling zou er de eerste 2 weken weinig veranderen of zou het nog erger worden. Dankzij Stella ben ik er binnen 2 weken al zo op vooruit gegaan dat ze er in het ziekenhuis zelfs vreemd van opkijken. Zo blij met jou kan je niet genoeg bedanken.
Walter Molenkamp
Ongeveer 15 maanden geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de behandeling en het is mij ontzettend goed bevallen! Ik was erg onrustig en sliep slecht, al na de eerste behandeling voelde ik meer rust en natuur een aantal behandelingen kon ik ook de rust vinden om weer goed te slapen. Ook geeft Stella mij meer zekerheid en inzicht en ben ik weer in balans. Kortom echt een aanrader! Ook mijn kinderen zijn dol op haar! Ik heb mijn zoon van 10 een aantal behandelingen laten ondergaan om hem meer rust te geven en meer in balans te komen en dit gaat prima.
Eveline de Boer
Wil je bedanken voor je Energie Therapie. Je hebt mij heel fijn en rustig behandeld. Je nam alle tijd en ik voelde me heel erg op mijn gemak bij jou. Je nam mijn klacht serieus en ik voelde me een stuk gelukkiger met en na jou behandeling. Ben er ook helemaal boven op gekomen en jou daar zeer dankbaar voor. Veel mensen zullen veel baat hebben bij deze behandelingen.
Riny Scheelings

Meer informatie?

 

Wil je meer weten, neem dan contact met mij op.

 

Stella van Houten
Tel. 06 – 27 25 64 02