Cursus/Workshops

Cursus informatie

We geven één keer per maand les. Zodat je tijd hebt om het geleerde je eigen te maken.            Een cursus ochtend of avond duurt 3 uur. Je betaald per les, zodat, mocht je willen, je er altijd (tijdelijk) mee zou kunnen stoppen, mocht het je ding toch niet zijn, of mocht je onverwachts door werk of andere omstandigheden niet in staat zijn om de cursus te vervolgen.

Het eerste jaar bestaat uit 12 lessen en is wat meer gericht op jezelf en het leren voelen en leren omgaan met de energie. Je kunt dan al wel “simpele dingen”, zoals hoofdpijn, spierpijn, buikpijn e.d. herstellen.

Het 2e jaar zijn weer 12 lessen en ga je dieper voelen in het lichaam op spieren, organen, zenuwen e.d. Waardoor je in staat bent van alles al te herstellen in een lijf. Sommige mensen combineren wat ze leren, dan al met het werk wat ze doen, als een soort aanvulling, uitbreiding.

Na die 2 jaar is het mogelijk om workshops te volgen waarin je leert voelen op celniveau en alles apart wordt behandeld. Zoals workshops over darmen, lever, hersenen, bloed, zenuwstelsel e.d. Je kunt je dan echt verdiepen, zodat je volwaardig en zelfstandig zou kunnen behandelen en er je werk van zou kunnen maken.

Meer informatie?

Wil je meer weten, neem dan contact met mij op.

Stella van Houten
Tel. 06 – 27 25 64 02